toro
  • Početna
  • Meni
  • Naša preporuka
  • Zašto EL TORO
  • Galerija
  • Kontakt
    • wpml-ls-flagSrpski
      • wpml-ls-flagEnglish
      • wpml-ls-flagItaliano
      • wpml-ls-flagРусский
  • wpml-ls-flagSrpski
    • wpml-ls-flagEnglish
    • wpml-ls-flagItaliano
    • wpml-ls-flagРусский

Karpaćo

Autentični specijalitet od sirovog mesa za istinske gurmane

Karpaćo (Carpaccio) je klasik italijanske kuhinje i jedno od najcenjenijih jela u kategoriji sirovih specijaliteta. U našem restoranu, karpaćo se priprema od pažljivo biranog goveđeg filea, koji se seče na izuzetno tanke listiće i servira uz pažljivo odabrane dodatke koji ističu njegov prirodni ukus.

Ovaj autentični specijalitet od sirovog mesa kombinuje svežinu i eleganciju, i idealan je za one koji traže hrabre, lagane i sofisticirane ukuse. Svaki tanjir se priprema uz dodatak ekstra devičanskog maslinovog ulja, listića parmezana, rukole i limunovog soka, čime se dobija izbalansiran i osvežavajuć zalogaj.

Karpaćo je odličan izbor kao predjelo, lagani obrok ili deo degustacionog menija. Zahvaljujući svom vizuelnom i ukusnom identitetu, predstavlja jelo koje ostavlja snažan utisak na svakog gosta.


Karakteristike jela Karpaćo:

• Pripremljen od sirovog goveđeg filea najvišeg kvaliteta
• Sečen na ultra tanke listove za savršenu teksturu
• Serviran uz rukolu i sveže začine
• Savršen izbor za ljubitelje laganih i neobičnih specijaliteta

Telefon za rezervacije:

069 1506432

STEAKHOUSE EL TORO since 2003

Masarikova 5, 11000 Beograd

office@eltoro.rs

Radnim danima od 08 – 23h. Vikendom kuhinja radi od 12 – 23h

Copyright © 2024 EL TORO. All rights reserved.