Posna hrana u restoranu Steakhouse elToro

Osnovni smisao posta je da slavimo Boga i da očistimo dušu i telo od telesnih i duševnih strasti. Post, dakle, ima dvojak značaj, telesni i duhovni. Duhovni značaj je u tome da se uzdržimo od rđavih dela, misli i želja, da se što više molimo i činimo dobra dela. Telesna strana posta zahteva da se uzdražavamo od telesnog uživanja u „mrsnoj“ hrani. Za duhovnu stranu morate se pobrinuti Vi sami, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi, restoran Steakhouse elToro.

S obzirom  na veliki izbor sveže ribe od proverenih dobavljača, potpuno se možete osloniti na restoran Steakhouse elToro kada je u pitanju posna hrana. Preporučujemo specijalitete kao što su lignje na žaru, lignje u mediteranskom sosu sa gamborima, zubatac na žaru ili kuvan, losos na žaru, tuna na žaru u mediteranskom sosu sa gamborima, list na žaru, hobotnica na žaru, a naročito preporučujemo svežeg brancina.

 

 

Svež Brancin

 

Posna hrana brancin         Posna hrana brancin

 

Brancin je riba grabljivica koja naraste i do jednog metra, težine do 14 kg. Živi duž čitave obale Jadranskog mora, ali i uz istočnu obalu Atlantika, u Baltiku i Severnom moru, a najčešće se nalazi uz obale Engleske i Irske. Priprema se na razne načine i veoma je kvalitetna i hranljiva riba.

 

 

Viber
Pozovite nas