elToro poklanja dezert na Dan zaljubljenih

Bliži se Dan zaljubljenih. To je dan kada oni koji vole treba da se posvete voljenoj osobi, a oni koji se tek zaljubljuju, da pokažu svoje prave namere. Budite raskošni, budite široke ruke, budite hedonisti jer je Dan zaljubljenih dan kad je sve dozvoljeno za ljubav i sreću onih koji se vole. Malo je takvih dana u životu, zato mislite samo na sebe i voljenu osobu, pokušajte da Dan zaljubljenih provedete savršeno.

 

                               restoran eltoro Beograd

 

A to, savršeno, je ručak ili večera u restoranu Steakhouse elToro u centru Beograda. Na vreme rezervišite mesta za Dan zaljubljenih u našem restoranu, a mi Vam garantujemo nezaboravan ugođaj.

 

Ambijent restorana je vrhunski dizajniran, a sve sa ciljem da se Vi tako i osećate. Osoblje je posebna priča. Kuvari su majstori svog zanata koji su završili prestižne škole a praksu stekli u najboljim restoranima. Konobari će sve učiniti da se osećate kao da ste Vi jedini zbog kojih su oni tu, da ste Vi centar njihovog interesovanja.

 

Restoran Steakhouse elToro je poznat po svojm biftecima, ali i po raznim morskim plodovima, kao i piletini pripremljenoj na razne načine, čiji će ukus zasigurno ostati dugo u vašem pamćenju. Ako ste neodlučni, šta odabrati, tu je osoblje koje će vam sigurno preporučiti pravi izbor.

 

Kompletnu ponudu našeg restorana možete pogledati u meniju.

 

Ledeni kolači na poklon za Dan zaljubljenih

 

     restoran eltoro Beograd restoran eltoro Beograd

Viber
Pozovite nas