Osmislite reklamni slogan za restoran Steakhouse elToro

Poštovani drugari,

 

Vaš omiljeni restoran Steakhouse elToro je odlučio da narednu godinu započne sa novim imidžom, a ujedno da zadrži tradicionalni kvalitet po kome je već više od deceniju poznat i priznat. Ponosni smo da je naš trud prepoznat i da je restoran postao rado posećena destinacija mnogih. Obzirom da smo bezuslovno posvećeni svojim gostima, odlučili smo da i Vas uključimo u osmišljavanje reklamne kampanje, odnosno slogana koji će pratiti istu. Naime, ideja je da inspirišemo kreativnost naših sugrađana i među vašim predlozima pronađemo najbolje rešenje koje će reprezentovati sve vrednosti našeg restorana u jednoj rečenici. A ko to može bolje da uradi od naših zadovoljnih gostiju?

 

                      restoran

 

 

Pravila konkursa

 

Sve što je potrebno je da Vaše predloge reklamnog slogana postavite na Facebook stranici našeg restorana (stranicu možete pogledati ovde…) i zamolite prijatelje da daju po koji like vašoj ideji. Ona ideja koja bude sakupila najviše like-ova do 31.decembra ove godine imaće tu čast da postane krilatica celokupne reklamne kampanje restorana Steakhouse elToro. Takmičenje je vrlo transparentno i u svakom momentu možete imati uvid u poziciju Vašeg predloga u odnosu na ostale. Pravilo je da jedna osoba može učestvovati sa samo jednim postom. Dajte mašti na volju i dopustite vašoj kreativnosti da bude inspirisana našim restoranom.

 

A nagrada?

 

                                        restoran

 

Naravno  da smo za najuspešnijeg pojedinca obezbedili i primamljivu nagradu. Po objavljivanju pobedničkog slogana, autor će biti kontaktiran preko svog Facebook profila i imaće priliku da uživa u specijalitetima restorana Steakhouse elToro u Beogradu kroz romantičnu večeru za dvoje. A kako romantika nije potpuna bez čaše kvalitetnog vina, potrudili smo i da obezbedimo flašu vrhunskog vina za potpuni ugođaj.

 

Potrudite se da budete inventivni, interesantni i sažeti i Vaš trud neće ostati nezapažen. Uz malo napora možete dobiti primamljivu nagradu, zar ne?

 

Vaš restoran Steakhouse elToro Beograd


Viber
Pozovite nas