Proslava Nove 2015. godine

Kako proslava dočeka Nove Godine postaje već tradicionalno okupljanje u restoranu Steakhouse elToro, tako smo i ove godine odlučili da dobru poslovnu praksu ne menjamo. Na obostrano zadovoljstvo, vrata našeg restorana će i ovoga 31. decembra biti otvorena za sve svoje verne goste. Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate našu proslavu i uzmete aktivno učešće ponevši sa sobom veselo raspoloženje i osmeh.

 

                         restoran beograd

 

Za prisustvo proslavi je dovoljno samo da na vreme rezervišete svoj sto sa potrebnim brojem mesta i nikakvi dodatni troškovi ne postoje. Sam restoran ne organizuje poseban dodatni program a posluženje će biti „a la carte“ sa svakodnevnim cenama. Kuhinja će vaše porudžbine primati do 4 sata posle ponoći. Specifičnost noći proslave je ta što će vas rezervisani sto čekati do kraja večeri bez obzira da li odlučili da sam trenutak dočeka provedete na nekom od obližnjih trgova ili prošetate centralnim ulicama glavnog grada. Veče možete započeti romantičnom večerom a kasnije eventualno prošetati okićenim gradom dok vaše mesto ostaje rezervisano samo za vas. Ideja nam je da svojim gostima ponudimo mesto gde će se osećati prijatno uz opušteno ćaskanje, po koji ples i čašu vina a da ujedno gosti imaju mogućnost da u novogodišnjoj noći učestvuju u svim aktivnostima koje Beograd nudi svojim građanima.  Odlična lokacija restorana omogućava da za kratko vreme šetnjom dođete do centralnih gradskih trgova i uživate u koncertima a da istovremeno imate rezervisano mesto koje vas čeka u našem restoranu i priliku da uživate u gastronomskim specijalitetima koje nudimo uz kvalitetno vino iz kolekcije restorana.

 

                           restoran Beograd

 

Na osnovu višegodišnjeg iskustva, zaključili smo da ovakav vid proslave mnogima prija i da se vesela atmosfera par sati nakon ponoći seli u naš restoran i tu ostaje do ranog jutra. Proslave godinama unazad koje je Steakhouse elToro organizovao za vas bile su pun pogodak po rečima gostiju i svaki put se tražilo mesto više. Nemojte propustiti priliku i, obzirom da je broj gostiju ograničen, na vreme rezervišite svoje mesto u restoranu.

Radno vreme restorana Steakhouse elToro u toku prazničnih dana biće od 12h pa do regularnog zatvaranja. Na ovaj korak smo se odlučili kako bi svojim vernim gostima srdačno otvorili svoja vrata i omogućili im da nesmetano uživaju u našem prazničnom ambijentu. Ovom prilikom vas pozivamo da i u neradne dane Nove Godine svratite do nas i prenesete nam malo praznične atmosfere a mi ćemo vas rado ugostiti u maniru dobrih domaćina.

 

Nadamo se da ćemo u vašem društvu ispratiti 2014. godinu kako dolikuje sa nadanjima da će nam naredna biti još uspešnija i radosnija.

 

Vaš restoran Steakhouse elToro

Viber
Pozovite nas